H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Azonnali foglalás

.

Foglalási feltételek

A gereby.hu oldalon keresztül egyéni érdeklődőként Önnek lehetősége van ajánlatot kérni vagy közvetlen azonnali szállásfoglalást tenni.

I. Foglalás menete előzetes "Ajánlatkéréssel":
1. Ön elküldi nekünk ajánlatkérését, az "Ajánlatkérő űrlap" kitöltésével (Ide kattintva --> Ajánlatkérés )
2. Megküldjük ajánlatunkat az Ön által kért feltételeknek megfelelően
3. Amennyiben ajánlatunkat megfelelőnek találja, Ön elküldi nekünk megrendelését
4. Megrendelését visszaigazoljuk, illetve tájékoztatjuk az egyéb teendőkről ( esetleges előlegfizetés szükségességéről)

II. Foglalás menete "Azonnali foglalással":

1. Töltse ki a weboldal tetején megjelenő "Azonnali szobafoglalás" doboz adatait. (Fotó)
Az érkezés és távozás napja mező kötelezően kitöltendő. A szobatípus kiválasztása nem kötelező. Amennyiben nincs külön elképzelése, érdemes azt üresen hagyni, így a rendszer az összes szobatípust listázza, ami a kiválasztott időszakban elérhető. A "felnőtt" és "gyermek" létszámot sem kötelező, de célszerű kitölteni, mivel így csak azokat a szobákat mutatja a "keresés" gomb, amely a megjelölt vendéglétszám elszállásolására alkalmas. Egyidejűleg maximum 10 felnőtt és 10 gyermek részére foglalható szállás online felületünkön. Ennél nagyobb létszám esetén kérjen ajánlatot ide kattintva. Kattintson a "Keresés" gombra. A rendszer kilistázza az elérhető szobákat.

2. Választás a felkínált szobatípusokból
A keresés eredményének oldalán legfelül lehetősége van kuponkód megadására, illetve a találati lista tetején az alapadatok módosítására (érkezés, távozás napja, szobatípus , vendéglétszámok).(Fotó) Amennyiben  a rendszer nem listáz egyetlen szobát sem a kiválasztott feltételeknek megfelelően ( "Nincs elérhető szoba ebből a szobatípusból..." üzenet a szobatípus alatt) ne aggódjon, előfordulhat, hogy még tudunk biztosítani Önnek, küldje el érdeklődését ide kattintva!

3. Szobaár kalkuláció
A szobatípus alatt található "Szobaárkalkuláció" doboz lenyíló menüjében válassza ki a kívánt szobamennyiséget (Fotó), majd ellenőrizze ismét a felnőtt és gyermek létszámot, adja meg a nevét (Fotó). Itt tudja kiválasztani a rendelhető extra szolgáltatásokat (Fotó), melynek árát a rendszer hozzáadja a foglalás értékéhez.

4. Vendéginformáció megadása
Kérjük töltse ki az űrlap mezőit értelemszerűen (Fotó). A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Az űrlapmező alatt lévő fizetési információt nem kell kitöltenie, az automatikusan "Fizetés a helyszínen" értékre van beállítva, Önnek a szállodában kell a rendelt szolgáltatások teljes összegét megfizetni. Előleg utalás nem szükséges.

5. A Foglalási feltételek, Adatvédelmi irányelvek, Captcha (spamszűrő) elfogadása után (Fotó) a Befejezés gombra kattintva foglalását azonnal rögzíti a rendszer, Ön a megadott email címére visszaigazolást kap. (Fotó)

A visszaigazolási e-mail tartalmazza a foglalással kapcsolatos adatokat. Amennyiben pár percen belül nem látja email fiókjában az üzenetet, érdemes a Spam mappában is ellenőriznie a levelet. Abban az esetben, ha a későbbiekben  törölni vagy módosítani szeretné ezen foglalását, telefonon vagy emailben teheti meg a visszaigazolásban rögzített foglalási számra történő hivatkozással.

 

booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

OTP & MKB & K&H SZÉP Kártya elfogadóhely


NTAK regisztrációs szám: SZ19000421