H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Azonnali foglalás

.

Étterem, különtermek

Ha jól esne Önnek egy csésze alföldi gulyásleves, netán vasárnapi ebédre egy kis ropogós sült libacomb, vagy csak egy forró kávét szeretne inni, hozzánk bármikor betérhet, hiszen éttermünk egész évben nyitva áll az egyéni vendégek előtt. Ez alól egyetlen kivétel a Szenteste, melyet a mi dolgozóink is családi körben, otthon tölthetnek. Télen akár egy igazi, vidéki disznóvágás keretében is betekintést nyerhetnek a Geréby Kúria által kínált gasztronómiába.

Vendégeink az árnyas teraszoktól az elegáns étteremig többféle helyszín közül választhatnak.

Ötömösi étterem

A kúriát alapító földesúr, Ötömösi Geréby Gyula nevét őrző étterem a főépületben található. Elegáns belső kialakítású, méltón tükrözi vendéglátásunk magas színvonalát. Szállóvendégeink részére ebben az étteremben kínáljuk a reggelit, ebéd- illetve vacsorát. Kiválóan alkalmas továbbá elegáns csoportos rendezvények, pl. családi összejövetelek, kisebb esküvők vagy céges étkezések számára is.

Ötömösi étterem részletes információk itt >>>
3D Panoráma nézet >>>

 Margit terem

A ház névadójának lányáról elnevezett terem a főépület új szárnyának földszintjén található, közvetlenül a parkolóból megközelíthető. Egy bensőséges hangulatú padlószőnyeggel borított különterem, mely rendkívül közkedvelt kimondottan kis létszámú rendezvények, kisebb esküvők, családi rendezvények esetében. Természetes fényű, klimatizált, beépített hangulatvilágítással és mennyezetbe rejtett hangrendszerrel.   

 Margit terem részletes információk itt >>>

Cserszegi borozó

Az egykori több, mint 150 éves borospince helyén hangulatos különterem került kialakításra. Elsősorban magyaros jellegű csoportos rendezvényekre, valamint borkóstolókra ajánljuk. A pincehelyiség jellegéből adódóan a legmelegebb nyári napokon is kellemes hűvöset biztosít, ezért vendégeink előszeretettel választják.

3D Panoráma nézet >>>
Főépület előtti teraszok
Nincs kellemesebb, mint jó időben az árnyas teraszon, madárcsicsergést hallgatva kanalazni a forró levest vagy kortyolgatni a zamatos kávét. A Geréby Kúriában erre több lehetőség is kínálkozik. Az Ötömösi étterem mellet található teraszok az egyéni vendégek és kisebb társaságok számára szolgálnak.

3D Panoráma nézet >>>
Nádas Rendezvényház előtti terasz a Grill kuckóval
A Nádas rendezvényház előtti teraszt nagyobb családi vagy céges rendezvények idején üzemelnek Ideális vendégvárásra és szabadtéri étkezésre egyaránt.

3D Panoráma nézet >>>
Nádas rendezvényház
Nádas" Rendezvényház földszinti része T-alakban egybenyitható. Egyik fele klimatizált, másik fele szellőztető berendezéssel van ellátva. Padlója hidegburkolatú. Hat részre hangszigetelten szakaszolható. Felszereltsége: beépített hangosítás, mobil technikai eszközök. Ideális nagyobb céges rendezvényekhez, esküvőkhöz.

3D Panoráma nézet >>>

Nádas rendezvényház részletes információk itt >>>
Katinka rendezvényterem
Rusztikus hangulatú, elegáns. A terem előtt elhelyezkedő kis körterasz (teríthető asztalokkal) alkalmas ceremónia vagy esküvői vacsora előtti vendégvárásra, lánykikérésre. Klimatizált, projektoros vetítés lehetséges. Padlója hidegburkolatú.

3D Panoráma nézet >>>

Katinka rendezvényterem részletes információk itt >>>

 

booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

OTP & MKB & K&H SZÉP Kártya elfogadóhely


NTAK regisztrációs szám: SZ19000421