H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Azonnali foglalás

2021-07-23
2021-07-24

Az is fontos mi mit mondunk magunkról, de ennél talán hitelesebb korábbi vendégek véleménye rólunk. A Geréby Kúria vendégértékelései az egyes portálokon.


Adatvédelmi tájékoztató

A Geréby Kúria Kft., mint a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar***s tulajdonosa és üzemeltetője (továbbiakban „szálloda”) összhangban az európai uniós adatvédelmi irányelvekre vonatkozó szabályozással (2016/679 GDPR Rendelet) és a biztonságos internetes kereskedelem szabályaival, a személyes adatok védelme, és az ezen adatokra vonatkozó önrendelkezési jog maximális tiszteletben tartása érdekében az alábbiak szerint tájékoztatja Önt személyes adatainak kezelésének feltételeiről.

1.    Az adatkezelő neve: Geréby Kúria Kft.
2.    Az adatkezelő címe: 6050 Lajosmizse, Alsólajos 224.
3.    Az adatkezelő elérhetőségei:

  • telefon: +36 76 356 555 , +36 30 9 559 056
  • email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • honlap: www.gereby.hu (és csapatepites-treninghelyszin.hu , disznovagas.hu és eskuvoshotel.hu külön domainok)
  • honlap tárhely szolgáltatója: Digital Loom Kft. (http://www.loom.hu/elerhetoseg/)

4.    Az adatkezelés jogalapja:

  • az Infotv. 5. § (1) bekezdésének a) pontja alapján az érintett hozzájárulása
  • törvényi felhatalmazás

5.    A kezelt adatok köre:

a. Általános böngészés
Személyes adatokat oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető tartalmak megtekintése során nem gyűjtünk és tárolunk. Az Ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Ön, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. Annak érdekében, hogy a látogatóinkat nagyobb érdeklődésre számot tartó tartalommal és termékekkel tudjuk elérni, cookie-kat, a Google Analytics szolgáltatást és Facebook hirdetéseket használunk, amelyek ehhez hasznos információt szolgáltatnak a weboldalainkon történt látogatásokról. Ezen felül böngészését nem követjük nyomon.

b. Megrendelés / ajánlatkérés / asztalfoglalás egyéni vendégek esetén
Ajánlatkérésnél / asztalfoglalásnál: Teljes név, email-cím, telefonszám
Megrendelésnél: Keresztnév, vezetéknév, e-mail cím, ország, telefonszám, cím (város, irányítószám, utca-házszám).

c. Törzsvendégkártya igénylés esetében : Teljes név, email-cím, cím, telefonszám

d. Szálloda állásajánlataira jelentkezés esetében: Teljes név, email cím, telefonszám, jelenlegi alkalmazotti státusz

e. Céges ajánlatkérés esetén: Teljes név, e-mail cím, telefonszám, cég neve, cég címe

f. Bejelentkezés / bejelentőlap: Teljes név, születési dátum, igazolványszám, állampolgárság, lakcím, telefonszám, gépjármű rendszáma, érkezés napja, elutazás napja. Érintett a személyes adatainak kezeléséhez hozzájárulását a bejelentőlap aláírásával igazolja, mely a bejelentkezés feltétele.

6. Az Ön személyes adatainak hozzáférhetősége
Az Ön személyes adataihoz hozzáférésre jogosult kollégáinkat a munkaszerződésük mellékletét képező Titoktartási kötelezettség terheli és figyelmüket felhívtuk arra, hogy a személyes adatokat kizárólag az adott feladat jogszerű teljesítéséhez használhatják, és hogy titoktartási kötelezettségük a tevékenység befejezte után is fennáll. Ezen felül munkatársaink behatóan ismerik az adatvédelmi jogokkal kapcsolatos szabályzókat, az adatok védelmére és titoktartásra kötelezettek, ezek megszegése esetén tisztában vannak a büntetőjogi következményekkel.

7. A személyes adatok harmadik félnek történő átadása / Igénybe vett adatfeldolgozók: 
A szálloda megbízott adatfeldolgozót egyes informatikai és könyvelési és kiszállítási feladatokra vesz igénybe, melyek az alábbiak:

Könyvelési feladatok: Gubányi Szalai Katalin e.v., cím: 6000 Kecskemét, Czollner köz 33.
Szerverhosting feladatok ellátása: Digital Loom Kft.( 6000 Kecskemét, Rákóczi utca 22.) és Tárhely.eu Kft. (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.)
Szállásfoglalási portálmotor: SabeeApp - Cloud Hotel Management thePass Ltd (1075 - Budapest, Hungary, Madách Imre út 13-14.)
Törzsvendégkártya igénylés esetén a küldeményt kiszállító cég: Magyar Posta (1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.)

8. Az adatkezelés időtartama:
Az Ön által megadott személyes adatokat ( a megvalósult és leszámlázott megrendelések kivételével, tekintettel, hogy törvényi előírás szerint kell tároljuk a megadott adatokat) bármikor töröltetheti  a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre vagy postacímünkre történő személyes adat törlési kérelemmel.

9. Az érintettek jogai és érvényesítésük
Az érintett kérelmezheti az adatkezelőnél:

  • tájékoztatását személyes adatai kezeléséről.
  • személyes adatainak helyesbítését, valamint személyes adatainak- a kötelező adatkezelés kivételével - törlését vagy zárolását.

10. Szálloda kötelezi magát, hogy gondoskodik a részére szolgáltatott adatok biztonságáról, megteszi továbbá azon technikai és szervezési intézkedéseket, melyek biztosítják, hogy a felvett adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozza azok jogosulatlan felhasználását és megváltoztatását.

11. Jogérvényesítési lehetőségek:
1.    A jogosult jogainak megsértése esetén, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c, 1530 Budapest, Pf. 5., tel.: + 36 (1) 391-1400, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., http://naih.hu ) fordulhat. A bírósági eljárásra vonatkozó szabályokat részletesen az Infotv. 22. §-a tartalmazza.
2.    Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel ezen túlmenően kereshetők az adatkezelő munkatársai is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Szeretne értesülni időszakos kedvezményes ajánlatainkról?
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szeretnék értesülni a kedvezményes lehetőségekről

 

booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

OTP & MKB & K&H SZÉP Kártya elfogadóhely